Најновије

ЖЕЛЕЗЊАК ОШТРО ЦРНОГОРЦИМА: "Вашингтон штити криминалце у Подгорици!"

Високи функционер Јединствене Русије и Путинов најближи сарадник Сергеј Железњак, оценио је коментаришући потписивање протокола о приступању Црне Горе у НАТО, да је Вашингтон постао политички заштитник репресије и криминала власти у Подгорици!

Сергеј Железњак (Фото: Јутјуб)

- Вашингтон се отворено понео као политички заштитник репресије и криминала у власти Црне Горе, која флагрантно крши право и слободу грађана, фалсификујући резултате избора и присиљавајући земљу на чланство у НАТО, надајући се да ће избећи одговорност пред властитим народом под заштитиом страних бајонета - рекао је Железњак.
- Недавна открића Демократског фронта уверљиво потврђују дубоку криминализацију у власти Црне Горе, недостатак објективне истраге и правде у земљи, ругање људским правима и цивилном друштву. Јавна је тајна да је такозвани државни удар на изборни дан у Црној Гори заснован на сведочењу убице и војног разбојника и војног дезертера кога тражи Интерпол - навео је Железњак и додао:
- Свесно знајући ову информацију и склапајући договор са овим човеком, власти у Црној Гори постале су саучесник у међународном криминалу. Истовремено, други кључни сведок, Велимировић, два пута је порекао његово сведочење, што је према њему 'направљено од стране истажних власти и дато под притиском'. Стога, лажи и антируска хистерија која је запад објавио британском Телеграфу и другим медијима је бучна потврда непријатне информације да Црна Гора своје обавештајне службе ставља под надзор кустоса из САД и њихових агената у другим земљама - констатовао је Железнак.
Он је оценио да ће игнорисање захтева грађана Црне Горе да се одржи референдум значити нову рунду друштвено-политичких сукоба у Црној Гори.
- Глувоћа на глас народа, покушаји да се ућутка постојећи проблем или да се симулира дијалог са друштвом само ће погоршати ситуацију. Данас, легитимитет већине законодавних и извршних органа Црне Горе изазива неповерење и сумњу у легитимност избора 16. октобра 2016. - нагласио је Железнак.
- Сигуран сам да је будућност Црне Горе и изгледи за његово учешће у војним блоковима или очување неутралности не треба да зависи од репресије и интрига црногорских власти, да не треба да зависе од ћутања на Западу и фикције о државном удару, да не треба да зависе од америчких јастребова и балканских нарко-картела, већ од грађана једне суверене земље - закључио је Железњак. Прочитајте ОВДЕ како је Русија узвратила на америчке оптужбе. Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА