Најновије

Пет људи за које нећете веровати да су постојали (ФОТО)

У прошлости су их звали наказама и показивали по вашарима, а неки од њих су сасвим пристојно зарађивали од своје "различитости". 1. Елен Харпер, позната као "Девока камила"
Фото: Архива

Фото: Архива

Надимак је добила зато што је уместо на две, ишла на четири ноге. Ела је рођена са чудним ортопедским поремећајима, због чега су јој се ноге савијали у супротном смеру од нормалног. Радила је у циркусу и зарађивала је импресивних 200 долара недељно. Живела је од 1870. до 1921. године. 2. Фени Милс, позната као "Бигфут девојка из Охаја"
FENI

Фени је имала Милројову болест због које су ноге порасле до абнормално великих димензија. Њена стопала достигла су максималну дужину од 43,2 центиметра. 3. Морис Тије, познат као "Француски анђео" Морис је почетком 20. века био у два наврата боксерски шампион у тешкој категорији и филмска звезда током 40-их година. Као тинејџеру утврђена му је акромегалија због које кости претерано расту и дебљају. 4. Френк Лентини, познат као "Велики Лентини" Френк је имао потпуно функционалну трећу ногу која је остала као преостали део делимично апсорбованог близанца у феталном раздобљу. Провео је живот по циркусима у САД. Оженио се и имао је неколико деце. 5. Жан Либера, познат као "Човек са дуплим телом"
ZAN

Жану је паразитски близанац био закачен за грудни кош. На рендгенским снимцима види се мала глава обима 15,2 центиметра унутар Жановог тела. Близанцу је чак и дао име Жак. Извор: Бошњак КС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА