Најновије

Нови руски ловац СУ-35 дебитовао у Кини

Најновији руски ловац Су-35 је тријумфално наступио првог дана рада авиокосмичког салона Airshow China — 2014, преносе РИА Новости. Десети јубиларни авиокосмички салона Airshow China 2014 је отворен у уторак у кинеском граду Џухај. Руски пилот Сергеј Богдан је на небу изнад Џухаја показао акробатски програм, који је могуће извести само на вишенаменском ултраманеварском ловцу Су-35. На авиокосмичком салону се преговора о испорукама авиона у Кину.
Нови ловац СУ-35(Фото: www.rusdialog.ru)

Нови ловац СУ-35(Фото: www.rusdialog.ru)

Раније је саопштено да ће на овом шоуу наступити и руски пилоти из авијационе групе „Руски витезови“. Русију на овом салону представља 47 произвођача. Су-35 (према НАТО кодификацији Flanker-T+) је руски реактивни ултраманеварски вишенаменски ловац генерације 4++, који је конструисан у ОКБ „Сухој“. То је суштинска модернизован платформа Т-100. Модификација се у ратној авијацији Русије обележава као Су-35С.
Прочитај још:Преокрет: Курди прешли у офанзиву у бици за КобанеЕвропска унија уводи нове санкције Русији
Генерација 4++, у коју спада Су-35С, је условна и само показује да је по свим својим карактеристикама ловац Су-35 сасвим близу ловца пете генерације. Осим стелс-технологије и АФАР (активна фазирана антенска решетка), авион испуњава већину захтева, који су постављени пред авионом пете генерације. У 2015. години руска ратна авијација треба да добије 48 оваквих ловаца. Извор: Глас Русије

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА