Најновије

Погледајте шта вечерас раде радикали на Тргу Републике (ФОТО)

БЕОГРАД- Српска радикална странка пуном паром спроводи припреме за сутрашњи протест, они су вечерас  на Тргу Републике подигли огромну бину. За сутра са почетком у 12 часова заказан је велики протест под називом "Поздравимо победника", а музички програм почиње од 10 часова и 30 минута.
Радикали се спремају (Фото: Фејсбук)

Радикали се спремају (Фото: Фејсбук)

Након 12 година провединх у притвору Хашког трибунала, лидер радикала се пре два дана вратио у Србију. У част његовог повратака радикали су заказали митинг у центру Београда на коме очекују долазак људи из целе Србије, али и из Црне Горе и Републике Српске. Пре самог скупа организован је музички програм у коме ће учествовати између осталих Баја Мали Книнџа, Ера Ојданић, репер Тасман и многи други.   -Позивамo вас да дођете на сутрашњи скуп добродошлице српском јунаку Војиславу Шешељу! Скуп ће бити одржан на Тргу Републике у Београду и почеће у 12 сати. Пре скупа, са почетком у 10:30, биће одржан концерт на коме ће певати Баја Мали Книнџа, Ера Ојданић, Српска Тромеђа, репер Тасман, Милица Добрић, трубачи...Дођите да поздравимо победника- стоји у позиву СРС.
Прочитајте још:Амбасадор Немачке: Нисмо пустили Шешеља на слободу то је бесмислено(ВИДЕО) Шешељ положио венац на гроб Милице Ракић
Извор Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА