Најновије

Дадиља силовала десетогодишњег дечака!

ВИЛИМАНТИК - Дадиља Марибет Ратаић (25) из америчког градића Вилимантика у савезној држави Конетикат нашла се под тешким оптужбама за сексуално злостављање десетогодишњег детета због чега је суочена с вишегодишњом затворском казном.
Марибет Ратајић (меридиенполисдепартмент.цом)

Марибет Ратајић (меридиенполисдепартмент.цом)

Наиме, мајка детета које је наводно злостављано приметила је једног дана да јој син има љубавни угриз на врату. Када га је упитала о томе он јој је испричао да је имао сексуалне односе с дадиљом три пута током августа. Према оптужници, гопођа Ратаић, која је и сама мајка једног детета, једно вече се чак ушуљала у дечаков кревет, који дели са браћом, и имала сексуални однос с њим. Осим тога, једном приликом је сексуално напастовала дечака док се његова мајка порађала у болници. Ратаић је све оптужбе порекла и рекла како је дечак њу заскочио. Додала је и како је покушала да га заустави. Према писању угледног локалног листа Рекорд Журнал, једини разлог зашто то никоме није испричала је јер се стидела. Заједнички пријатељ оптужене дадиље и дечакове мајке рекао је за НБЦ како је госпођа Ратаић емоционално сломљена због тешких оптужби.
Прочитајте још:

За олују у Америци крив је ХААРП?!

Столтенберг: Растуће војно присуство Русије изнад Балтика

Испричао је и како је дадиљи још стало до дечака "упркос томе како је све испало". Судија Филип Скаропелино забранио је дадиљи да виђа дечака, док је њен адвокат којег је добила по службеној дужности затражио психолошко проматрање за своју клијенткињу. Извор: Јутарњи.хр

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА