Најновије

Путин тестирао психотронични пиштољ који ће контролисати мождане ћелије!

  МОСКВА- Такозвани психотронични пиштољи представљају ново оружје које ће, према речима научника, моћи да контролише мождане ћелије. Оружје представља будућност Русије у борби против непријатеља, истичу званичници.
Путин (Фото: Википедија.ру)

Путин (Фото: Википедија.ру)

Нови изум Русије, оружје које ће моћи да контролише централни нервни систем, су такозвани “психотронични пиштољи” који контролишу ум и претварају људе у “зомбије”. Ово оружје тестирао је председник Русије Владимир Путин. Оружје које ће, према речима научника, моћи да контролише мождане ћелије, представља будућност Русије у борби против непријатеља. Председник Русије истиче да је ново електромагнетно оружје велики корак ка будућности и један од нових начина постизања будућих политичких и стратешких циљева. - Овако напредно оружје је исте јачине као и нуклеарно, само што је много практичније и лакше за руковање – објаснио је председник. Анатолиј Сердјуков, руски министар одбране рекао је да би конкретни предлози о развијању новог оружја требало да буду завршени до децембра ове године. - Истраживање о новом оружју је тајно спроведено у САД-у и Русији, али Русија је прва приступила реализацији овог плана – рекао је Сердјуков. Ниско фреквентни таласи који се налазе у новом оружју јако утичу на мозак човека, на психолошко стање и на мождане ћелије. Високе дозе ових таласа могу да оштете унутрашње органе, чак у неком тренутку могу да наведу жртву да изврши и самоубиство.
Прочитајте још:Меркел: Ми смо против унилатералног признања ПалестинеБајден: Даћемо Украјини 20 милиона долара
- Ми засад јако мало знамо о овом оружју и његови дуготрајни ефекти још нису истражени. Чак и наше специјалне снаге још не користе ово оружје – рекао је руски министар одбране. Сергеј Серик, пуковник у пензији, тврдио је да је био жртва моћног оружја које је било моћније од оружја из филма Матрикс, како наводи. Серик је био рањен пре три године и не може се поуздано тврдити да је то оружје, тада још увек непознато, било коришћено. Извор: Телеграф.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА