Најновије

Сутра сунчано, највиша температура 9 степени

БЕОГРАД - У Србији ће сутра током дана бити претежно сунчано, с највишом дневном темепратуром од шест до девет степени, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.
Фото: Сокобањац

Фото: Сокобањац

Ујутро ће местимично бити слаб мраз и магла која ће се по котлинама и понегде у нижим пределима задржати дуже током пре поднева. Током дана претежно сунцано, у Тимочкој Крајини облачно, понегде са слабом кишом. Дуваће слаб југоисточни, источни ветар, после подне и крајем дана у Поморављу и Подунављу у појачању, на југу Баната повремено и јак. Јутарња температура биће од минус 3 до 3 , а највиша дневна од 6 до 9 степени. И у Београду ће ујутро у нижим деловима града бити краткотрајне магле.
Прочитајте још:

Седамдесет година од ослобођења Kосовске Mитровице

Током дана биће сунчано, уз слаб ветар, после подне и крајем дана умерен југоисточни. Јутарња температура биће око један степен а највиша дневна око девет степени. Према изгледима времена за седам дана, јутра ће бити местимично са слабим мразем и маглом. Током дана биће мало или умерено облачно и суво са температуром без битније промене, у Банату, Поморављу и Подунављу уз умерен, на југу Баната повремено и јак југоисточни ветар. У Тимочкој Крајини биће хладно, тмурно, понегде са слабим падавинама. Крајем седмице очекује се наоблачење, местимично са падавинама. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА