Најновије

Турци променили причу: Ивковића нису убили Срби, ухапшено 5 турских хулигана!

ИСТАНБУЛ - Турска полиција привела је петорицу навијача Галатасараја у склопу истраге у случају убиства навијача Црвене звезде Марка Ивковића, преноси лист Хуријет. Турска полиција је првобитно издала саопштење да навијач убијен у међусобном сукобу Срба који су допутовали у Истанбул.
Жртва (Фото: Фејсбук)

Жртва (Фото: Фејсбук)

Како се наводи навијачи су притворени након што ње пронађен нови снимак инцидента уочи кошаркашке утакмице између Галатасараја и Црвене звезде у којем је 25-годишњи навијач црвено-белих убоден ножем. Претходно, полиција је на информативни разговор привела осморицу навијача, после чијег саслушања није било нових доказа. Ипак, према писању Хуријета, ова петорица навијача признали су да су били присутни токо обрачуна, али су одбацили било аккву кривицу и изјавили да не знају ко је од домаћих навијача употребио нож. Према сазнањима овог листа у сукобу је учествовало око 300 навијача, али да Ивковић није био у тој групи, него је стигао одвојено са још тројицом пријатеља и да је убијен 250 метара од дворане Абди Ипекчи.
Прочитајте још:Турска полиција тврди: Ивковића у тучи нису убили Турци већ су га изболи навијачи из Србије
Српски министар полиције Небојша Стефановић јуче је разговарао са турским колегом, који га је обавестио да су формирана два тима за откривање убице навијача Црвене звезде, док је министар иностраних послова Мевлут Чавушоглу саопштио да је приведено седам особа на информативни разговор. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА