Најновије

БИВШИ МИНИСТАР КУЛТУРЕ ПЕТКОВИЋ: Срамота је шта Тасовац ради с порно-дивом!

БЕОГРАД - Братислав Петковић, бивши министар културе, шокиран је радом свог наследника Ивана Тасовца, чије је министарство спремно да финансира снимање филма „Едерлези Рајзинг“, у којем би глумила порно-дива Џесика Стојадиновић Стоја.
Иван Тасовац (принтскрин; Јутјуб)

Иван Тасовац (принтскрин; Јутјуб)

- Остао сам без текста, сваки коментар је сувишан. Наравно да има толико ствари у култури за које је новац потребнији - каже Петковић, који не одобрава ни то што Тасовац упадљиво ћути о овом случају. - Док сам био министар, сваког месеца одржаване су конференције за медије како би се грађани детаљно обавестили о раду Министарства културе. Та пракса је, нажалост, укинута. Мора да се зна куда иде сваки динар из буџета. Министар значи слуга, тако сам се и односио према тој функцији, а не знам како се то сада схвата. Укинут је и Национални савет за културу, саветодавно тело с људима од интегритета, који су препоручивали где и како средства да се користе, а који би, претпостављам, реаговали и спречили ненаменско трошење новца - каже Петковић.
Прочитајте још:

Грци бранили Шешеља у Европском парламенту, ово је политички прогон!

Стоја, Американка српског порекла, похвалила се да је недавно требало да дође у Србију и глуми у филму за који су обезбеђена средства из буџета. - Била сам позвана да радим филм који је требало да финансира Влада Србије, али догодиле су се поплаве, па је средства било потребно искористити за санирање штете. Била сам веома узбуђена и вољна да га радим - рекла је Стојадиновићева у интервјуу за магазин Ел. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА