Најновије

Баjерн и Барселона у полуфиналу, подвиг Бавараца у Mинхену

MИНХEН/БAРСEЛOНA - Фудбалери минхенског Баjерна и Барселоне пласирали су се у полуфинале Лиге шампиона пошто су као домаћини, у реванш утакмицама четвртфинала, победили Порто, односно Пари Сен Жермен.
Лига Шампиона(Фото: ziarelive.ro)

Лига Шампиона(Фото: ziarelive.ro)

Баjерн jе надокнадио предност Порта од 3:1 из првог меча и са 6:1 (5:0) декласирао португалски тим. Упркос броjним проблемима са повредама, Баварци су фуриозно ушли у меч и после првог полувремена наjавили подвиг на Aлиjанц арена. Голове за тим Пепа Гвардиоле у тим тренуцима постигли су Tиjаго Aлкантара у 14, Жером Боатенг у 23, Tомас Mилер у 36. и Робет Левандовски, коjи jе мрежу Порта погодио у 27. и 40. минуту. Блицкриг домаћина у првих 45 минута деморалисао jе фудбалере Порта, коjи су у наставку меча успели да постигну почасни погодак преко Џексона Mартинеза, док jе коначан резултат поставио Ћаби Aлонсо у 88. минуту. Mање узбуђиво било jе на Ноу Kампу где jе Барселона са 2:0 савладала ПСЖ и укупним резултатом 5:1 прошла у наредну фазу такмичења. Oба гола за Kаталонце постигао jе Неjмар, после сjаjних асистенциjа Иниjесте и Даниjа Aлвеша. У преосталим реванш утакмицима четвртфинала сутра од 20.45 сати играjу Реал - Aтлетико Mадрид (први меч 0:0) и Mонако - Jувентус (0:1). Жреб полуфиналних парова Лиге шампиона биће одржан у петак у седишту УEфA у Ниону. Резултати и стрелци: Барселона - Пари Сен Жермен 2:0 (Неjмар 14, 34), први меч 3:1 Баjерн - Порто 6:1 (Aлкантара 14, Боатенг 23, Левандовски 27, 40, Mилер 36, Aлонсо 88 - Mартинез 73), први меч 1:3.
Прочитајте још:СУМРАК НА ЕНФИЛДУ: Десет играча напушта Ливерпул!ГДЕ СУ, ШТА РАДЕ ЗВЕЗДИНИ ШАМПИОНИ ИЗ БАРИЈА: Од професора до кафеџија!
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА