Најновије

Eво шта Шешељ мисли о Дверима

БЕОГРАД - Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ у интервјуу за портал Србин.инфо открио је шта мисли о Покрету Двери. 
(Фото: ЈуТјуб)

(Фото: ЈуТјуб)

-  Још нисмо пронашли политичку снагу са којом бисмо могли у предизборној фази да сарађујемо. Сачекаћемо изборе и видети ко са каквом снагом располаже. А што се Двери тиче они уопште нису регистровани као политичка странка. Ја сам се изненадио када сам се уверио видевши регистар пре неколико дана. Могу њихови наступи да буду симпатични или не, али не заборавите да се политиком баве политичке странке. Можемо са свима да разговарамо, али никада нисмо били склони да са некима правимо предизборне коалиције, тако да је прерано изводити закључке са ким можемо, а са ким не можемо. За СРС ипак постоји један проблем на који нико у јавности не обраћа пажњу. Двери уопште нису регистровани као политичка странка - рекао је Шешељ. Он је коментарисао и могућност стварања коалиције СРС-ДСС-Двери. - Да је остало старо руководство ДСС, можда не би била немогућа таква коалиција. Поуздано знамо да је Санда Рашковић-Ивић инструментовализана од стране Александра Вучића. Ево у Мионици на ванредним локалним изборима, ДСС иде на на истој листи са СНС, кршећи споразум који је пре пар дана потписала са Дверима - рекао је Шешељ.
Прочитајте још: Која Шешељева реченица је привукла највише пажње на Твитеру?Погледајте какав проблем има српски снајпериста у Доњецку
Извор: Србин.инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА