Најновије

Сутра штрајк таксиста, очекује се колапс саобраћаја у Београду!

БЕОГРАД- Таксисти за сутра најављују велики штрајк који ће практично блокирати престоницу. У колонама из четири правца кретаће се према Славији, док ће превозници камиона и мини-бусева кружити око центра. Штрајк и протестна вожња, како кажу, почиње у девет сати ујутру и трајаће дан и ноћ док се њихови захтеви не испуне!
Грађани незадовољни (Факти.орг)

Грађани незадовољни (Факти.орг)

Прва колона таксиста кренуће од Слапове пумпе на Коњарнику, ауто-путем, преко Аутокоманде до Славије. Друга група ићи ће од Обреновачког пута преко Сајма до Славије, а трећа од хале „Пионир“, па до централног кружног тока. Четврта група са Новог Београда кренуће од Ушћа, преко Бранковог моста до Трга републике, па одатле до Славије. Како очекују организатори из такси удружења, око 4.000 од 6.500 београдских таксиста прикључиће се овом штрајку. То би значило да ће престоничким улицама да се формирају колоне од укупно 16 километара. Практично цео град ће бити блокиран, јер ће негде почетак колоне бити на Славији, а крај на стартној тачки са које се кренуло.
Прочитајте још:Лучани: Евакуација због полава, проблеми и у Чачаку!
Камиони и мини-бусеви кренуће у протестну вожњу из Дунавске улице, Карађорђевом, изаћи ће на ауто-пут, затим Устаничком, Булеваром, Улицом Димитрија Туцовића, па до Дунавске. Александар Бијелић из преговарачке групе таксиста каже да у Влади нису имали слуха за њихове проблеме. Због тога су се одлучили на овај драстичан модел протеста. Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА