Најновије

Јовичић: Пајтић нема образа!

БEOГРAД - Потпредседник Извршног одбора СНС Aлександар Jовичић, реагуjући на изjаву лидера ДС Боjана Паjтића о гасоводу "Jужни ток" и енергетском споразуму са Русиjом, рекао jе да напредњаци свакодневно исправљаjу грешке демократа и да се за разлику од њих боре за интерес грађана и државе.
Позиција и опозиција

Позиција и опозиција

"Иако знам да нема образа, питам Боjана Паjтића, председника ДС, како га ниjе срамота да баш он изjављуjе да би Влада Србиjе требало да уђе у преговоре о измени енергетског споразума са Русиjом, повећа рудну ренту и тражи веће учешће Србиjе у НИС-у?", навео jе Jовичић у саопштењу. Oн пита и да ли jе могуће да "нам данас Паjтић лицемерно држи предавања о томе шта би Влада Србиjе требало да уради, иако jе уговор о НИС-у, рудноj ренти и Jужном току потписала управо влада коjу jе водила ДС". "Знамо да Паjтић не осећа одговорност, и да у себи нема честитости, ни морала, али питамо га да ли он стварно мисли да су грађани ослепели и оглувели, после владавине ДС, и да се у Србиjи нико не сећа да jе управо та странка потписала те споразуме о рудноj ренти и НИС-у", упитао jе Jовичић.
Прочитајте још:Од обуставе Јужног тока профитира једино – Хрватска
Лидер Демократске странке Боjан Паjтић позвао jе раниjе данас Владу Србиjе да иницира измену енергентског споразума са Русиjом, коjа би подразумевала повећање рудне ренте, а након наjаве о обустави изградње гасовода "Jужни ток". Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА