Најновије

Просинечки нови селектор Азербејџана

МОСКВА - Азербејџанска фудбалска федерација именовала је данас Хрвата Роберта Просинечког за новог селектора, уместо Бертија Фогтса који је кормило репрезентације напустио у октобру.
Роберт Просинечки (Фото: ЈуТјуб)

Роберт Просинечки (Фото: ЈуТјуб)

Четрдесетпетогодишњи Просинечки потписао је уговор са селекцијом која се тренутно налази на дну своје групе у квалификацијама за ЕП 2016. "Можда нећемо моћи да победимо Италију и Хрватску, али ћемо сигурно бити бољи него до сада", рекао је Просинечки. Азербејџан је у октобру изгубио од Италије у гостима са 2:1, а три дана касније доживео је дебакл против Хравтске - 6:0. "Оптимиста сам и верујем да тим има потенцијал. Морао да вратимо ствари на своје место, морамо да победимо Малту у марту", рекао је бивши члан фудбалског клуба Црвена звезда која је 1991. освојила Куп европских шампиона.
Прочитајте још:

Стјепановић се данас бори за ново светско злато!

Просинечки је 48 пута играо за Хрватску, постигавши десет голова, а по завршетку играчке каријере радио је као помоћник селектора. Он је такоде био ангажован на месту тренера Црвене звезде и турског Кајзерспора, на чијем је кормилу био до краја 2013. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА