Најновије

ХИТ: Послушајте тарзански енглески Ивице Дачића! (ВИДЕО)

Министар спољних послова Србије још једном је одушевио све својим познавањем енглеског језика, а видео његовог говора са седнице Сталног савета ОЕБС-а за кратко време постао је хит на Јутјубу.
Слабо диваним енглески (Фото: Јутјуб)

Слабо диваним енглески (Фото: Јутјуб)

Енглески језик и изговор првог потпредседника Владе Србије и министра спољних послова Ивице Дачића не престаје да одушевљава. Тако се на Јутјубу појавио још један видео снимак говора српског шефа дипломатије са седнице Сталног савета ОЕБС-а који ће вас оставити без даха! Министар спољних послова Ивица Дачић учествовао је на седници Сталног савета ОЕБС-а јула овог месеца и показао колико је напредовао у знању енглеског језика. Овај видео Дачићевог говора, постављен је, иначе на званичном каналу ове организације. Подсетимо пре шест месеци Дачић је дао јавно обећање да ће смршати и научити енглески језик, а тај рок истекао је у децембру. Да ли је први потпредседник Владе Србије одржао реч, процените сами!
Прочитајте још:Путин рекао Николићу да су Срби „народ који необично воли”Вулин: Нећу дати оставку, хајка на мене је почела због Шешеља
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА