Најновије

(ЕКСКЛУЗИВНИ ФОТО) Шако правио селфије, Бора преспавао снимање а Кеба извиждан!

БЕОГРАД - Прекјуче је у Шимановцима било и те како занимљиво. Преко 150 певача међу којима су биле и Пинкове звезде, снимали су новогодишњу емисију која ће бити емитована уочи самог дочека нове 2015. године на тв Пинку.
Бора у царству снова (Фото: Љубан Ковачевић)

Бора у царству снова (Фото: Љубан Ковачевић)

На сцени су се смењивали разни извођачи: Шако Полумента, Милан Станковић, Неда Украден,  Зорица Марковић као и многа друга велика имена домаће естраде. Док СУ се Шако Полумента и Шериф Коњевић сликали за "Фејсбук", присутнима у студију двојка најзанимљивији био је Бора Дрљача који је преспавао већи део снимања и који није био у току дешавања па је неколико пута промашио и преспавао свој наступ на сцени! Бора је прво спавао за столом ночиглед свих присутних а после се на опомену продукције пребацио у монтажу и спавао добрих пар сати. Да ли га је стигао умор или нека брига, нисмо успели да сазнамо. [caption id="attachment_439535" align="aligncenter" width="480"]Изнервирао колеге: Кеба (Фото: Љ. Ковачевић) Изнервирао колеге: Кеба (Фото: Љ. Ковачевић)[/caption] [caption id="attachment_439537" align="aligncenter" width="365"]simanovci 2 И они су увеличали Пинково новогодишње славље: Шериф и Шако (Фото: Љ.Ковачевић)[/caption] Драган Којић Кеба, нашао се у непријатној ситуацији када је у току коктела узео микрофон и певао десетак песама а због тог његовог геста, многа велика имена нису могла да дођу на ред па је био извиждан. У следећем блоку када су певачи већ организовано почели да скандирају Кебино име, Којић се видно револтиран изгубио из студија и више се није појављивао. [caption id="attachment_439541" align="aligncenter" width="273"]Весело у Шимановцима (Фото: Љ. Ковачевић) Весело у Шимановцима (Фото: Љ. Ковачевић)[/caption] - Од њега није могло да се дође на ред,  певао је као да је сцена само његова. Многи су се загледали и слегали раменима али кад су певачи већ изреволтирани видели да је враг однео шалу а многи за свој наступ чекају од раног јутра, почели су да скандирају Кебино име после чега је Драган напустио снимање, каже за Правду извор са лица места.
Прочитајте још:

Гоца Тржан о женским ногама и женском струку

Огњен Амиџић и Зорица Марковић: Семе вам је#емо крваво!

Док је Бора спавао а Кеба правио ред, актуелни чланови жирија "Пинкових звезда" Харис Џиновић и Цеца Ражнатовић појавили су се заједно на сцени и отпевали неколико својих песама. Пошто су по природи посла често заједно у последње време и овај новогодшњи специјал нису снимали посебно већ заједно. Песме, "Лепотан" и "Муштулук" подигле су на ноге све присутне на сцени а богами и око ње. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА