Најновије

СКАНДАЛ У КИЈЕВУ: Шеф обавештајне службе Украјине амерички шпијун - прислушкивао Порошенка!

КИЈЕВ - Олег Царев, председник парламента Новорусије, открио је за портал ЛајфЊуз.Ру детаље великог скандала и политичког сукоба који се одвија тренутно у Кијеву.
Валентин Наливаиченко (Фото: kievukraine.info)

Валентин Наливаиченко (Фото: kievukraine.info)

Наиме, Валентин Наливаиченко, шеф украјинске безбедоносне службе, прислушкивао је Петра Порошенка, председника Украјине, и све информације достављао службама САД-а. "У понедељак ће Порошенко потписати два указа. Први указ је о смени Наливаиченка са позиције шефа безбедоносне сужбе, а други је о његовом постављању за амбасадора Украјине у Америци." - рекао је Царев за ЛајфЊуз.Ру. Њих двојица су иначе већ дуже време у сукобу, а лично сам имао прилике да слушам Наливаиченка како о Порошенку говори веома ружно. "Говорио је, нећу да понављам шта, али рецимо да је говорио о Порошенковим умним способностима на веома ружан начин." - рекао је Царев.
Прочитајте још:РУСКИ БОГ НЕБА: Миг 29 (ВИДЕО)
Порошенко је открио деловање Наливаиченка и решиће га се тако што ће га послати да буде амбасадор у САД, објашњава Царев. Царев је истакао да се Украјина практично налази у стању потпуне окупације од стране САД. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА