Најновије

ПОТОП У РУСКОЈ ДУМИ, ВОДА СЕ СЛИВАЛА СА ПЛАФОНА: Жуков прекинуо седницу руских парламентараца! (ФОТО/ВИДЕО)

Потпредседница Државне думе Русије Ирина Јарова је током говора на пленарној седници доњег дома руског парламента приметила да сала за седнице прокишњава.

Фото: РИА Новости

Након тога је први потпредседник Државне думе Александар Жуков објавио десетоминутну паузу.
​Током паузе је заменик председника фракције ЛДПР Јарослав Нилов рекао за Спутњик да, иако је киша текла са плафона, он лично није покисао.
„Са плафона се сливала вода и због тога је, очигледно, проглашена пауза. Али ја, искрено, нисам у току, све се прилично хаотично и брзо догодило“, проценио је ситуацију посланик.
​Након паузе, председник Думе Вјачеслав Володин је предложио посланицима да наставе са радом „у тешким временским условима“, али је убрзо после тога прекинуо седницу. У Москви је у петак почела да пада јака киша праћена грмљавином. Претходно, Дума је ратификовала протокол о руском војном присуству у сиријској покранјини Латакија што можете погледати у видео прилогу. А злочиначка алијанса скинула је маску и отворено показала своје нацистичко лице - објавила је филм у којем велича нацисте и усташе који су водили борбе против Руса. Погледајте филм ОВДЕ. Извор: rs.sputniknews.com, Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Невиђена олуја у Москви
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА