Најновије

Српске старлете за 500 евра

БЕОГРАД - Мрежа функционише по луксузним сплавовима и клубовима у Београду! Девојке најчешће имају од 18 до 30 година и редовно говоре да их муштерије "часте", пише Курир у тексту о елитној проституцији.
Фото: lancashiremagazine.co.uk

Фото: lancashiremagazine.co.uk

Ланац проституције у Београду функционише по луксузним сплавовима и клубовима у Београду! Девојке најчешће имају од 18 до 30 година и углавном су студенткиње приватних факултета у Београду, показала је недавна истрага београдске полиције, сазнаје Курир. - Организатори проституције редовни су посетиоци сплавова и клубова по Београду. Добро познају менаџере и власнике тих локала, а захваљујући тим познанствима шире свој посао. До клијената долазе искључиво на препоруку и ради се у затвореном кругу људи - објашњава за Курир Драгана Старчевић из Одељења за јавни ред и мир београдске полиције. Девојке се нуде пријатељима, али и пријатељима својих пријатеља, углавном богатим мушкарцима који имају довољно новца да седе у сепареима и испијају шампањац и друга скупоцена пића. - Они траже да им организатор пошаље девојке, а оне би пружале сексуалне услуге углавном у хотелу или у неком стану - прича наша саговорница. Сат времена класичног и оралног секса кошта око 150 евра. Девојке углавном добијају 100 евра, а док "посредник" за себе задржава 50. Девојке приликом излазака пију алкохол, а неке од њих конзумирају и кокаин. - Све су добровољно пристајале на то, а неке од њих саме су му се понудиле. На тај начин спајају посао и задовољство и живе на високој нози. Једна од девојака је чак рекла да је с другарицом летела приватним авионом до свог пријатеља, који је у другој држави. Похвалила се да ју је пријатељ частио јер је желео да проведу заједно неко време, али није хтела да призна да је за то добила новац - објашњава саговорница Курира.
Ценовник - 50-70 евра кошта сат секса код уличних проститутки - 150-200 евра наплаћују проститутке које раде по угледнијим хотелима, сплавовима и ресторанима - 500 евра наплаћују секс поједине старлете из категорије џет-сета
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА