Најновије

Огласио се Синиша Мали после поништавања доктората

Министар Синиша Мали огласио се први пут након што је Сенат донео једногласну одлуку да је његов рад плагијат. Мали је на Инстаграму објавио да верује у свој докторски рад, те да је реч о политичкој одлуци коју он не може прихвати.

Сенат Универзитета у Београду поништио је данас одлуку о додељивању доктората министру Синиши Малом, чиме је дефинитивно стављена тачна на вишегодишњи спор у академској заједници.
Након ове једногласне одлуке, огласио се и Мали који је рекао да верује да у свој докторски рад и подвукао да се не плаши, јер „зна да се истина на његовој страни“.

„Увек ми је било важно да стичем ново знање, јер је то једина ствар у животу коју вам нико не може одузети. Поносан сам на све што сам научио у последњих 20 година, колико се активно борим економијом и финансијама. За то време сам успео да положим и најтеже стручне, међународне испите из тих области, који важе за престижне у светским економским круговима. Желео сам да на тај начин додатно унапредим своје знање“, рекао је Мали и додао:


„Мислим да је то много важније од политичке хајке која се због доктората води против мене пуних осам година уназад. Ја верујем у свој докторски рад, исто као што верујем и у свој рад у Министарству финансија и Влади Републике Србије. Реч је о политичкој одлуци, коју не могу да прихватим и због тога ће искористити сва расположива правна средства да је оповргнем. Не плашим се, јер знам да је истина на мојој страни. Наставићу да се борим, као што се борим већ осам година. Политичка хајка која се води против мене може само да ме мотивише да радим још и више и боље“, написао је Мали.

Извор:Nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА