Најновије

Карлсон: Упозорили су ме да бих могао да будем ухапшен због интервјуа са Путином

Санкције ће заувек променити САД, животни стандард и начин на који влада функционише - ниво санкција који смо увели је сулуд, каже Такер Карлсон.

Амерички новинар Такер Карлсон изјавио је да су га адвокати упозорили да би могао да буде притворен у Сједињеним Америчким Државама због интервјуа са председником Русије Владимиром Путином.

"Моји адвокати, а то су људи који раде за велику адвокатску канцеларију, су ме упозорили пре него што сам одлетео у Русију. Рекли су ми да би америчка влада могла да ме притвори због кршења санкција, ако обавим разговор са Путином", рекао је Карлсон у подкасту блогера Лекса Фридмана.

Наводећи да је био бесан због ових речи, објаснио је да му је један од адвоката рекао да све зависи од питања које ће поставити руском лидеру.

"Ако буде изгледало као да сте превише љубазни према Путину, могли би да Вас ухапсе по повратку у земљу", цитирао је Карлсон адвоката.

Са друге стране, он је напоменуо да се у Русији није осећао небезбедно.

Карлсон је говорио и о "суманутим количинама санкција које уводе САД" и оценио да оне негативно утичу на државу.

"Санкције ће заувек променити Сједињене Америчке Државе, животни стандард и начин на који влада функционише. Ниво санкција који смо увели је сулуд", казао је Карлсон.

Амерички новинар подсетио се и интервјуа који је у лето 2023. године обавио са премијером Мађарске Виктором Орбаном. Тада га је, како је навео, питао "да ли Украјина може да победи Русију", а мађарски лидер га је "погледао као да је луд".

"Хоће ли Украјина победити? Не. Наравно да не могу да победе. У поређењу са Русијом, то је мала земља. Русија има ратну економију, Украјина нема економију", пренео је Карлсон Орбанове речи изречене ван интервјуа.

РУСКА АРМИЈА АКТИВИРАЛА ЈОШ ЈЕДАН ПРАВАЦ! Изненадни напад на украјинску армију

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА