Најновије

Веља Илић не напушта Владу!

БЕОГРАД - Потпредседница Нове Србије (НС) Дубравка Филиповски одбацила је данас писање медија да лидер НС и министар без портфеља Велимир Илић размишља да напусти Владу Србије због "лошег положаја".
Остаје у Немањиној: Велимир Илић Фото: ФБ

Остаје у Немањиној: Велимир Илић Фото: ФБ

Најодлучније демантујем да се НС повлачи из коалиције са Српском напредном странком (СНС) која је створена још 2010. године и са којом се заједно борила за промене у Србији - рекла је Филиповски. Према писању једног београдског дневника Илић се пожалио својим сарадницима на лош положај у Влади и да размишља да напусти Немањину 11, Филиповски је оценила као спекулације појединаца који преко појединих медија покушавају да наруше јединство владајуће коалиције. - Министарство без портфеља нема ингеренције као остала већ директно добија задатке од премијера (Александра Вучића). Велимир Илић има одличну комуникацију са премијером и као министар без портфеља добија задатке од њега и све је у најбољем реду - истакла је она.
Прочитајте још:Посланик Бундестага: „Србија може у ЕУ само ако призна Косово!Београд „отопљава“ односе са Тираном!
Филиповска је додала да нема незадовољства и било каквих индиција да НС напушта коалицију и владу. Штампа наводи да је Илићев извештај о резултатима рада за првих 100 дана рада Владе био "најтањи" и преноси извор из Владе Србије који наводи да ће Илић као и остали чланови владе морати да има јаке резултате уколико жели да и даље остане министар. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА