Најновије

ЕКСКЛУЗИВНО: У Украјини рањен амерички генерал Ренди Ки Алан

УКРАЈИНА - Портал Правда је већ писао о томе да ратним операцијама у Украјини руководи генерал-мајор Ренди Ки Алан (Кее Randy Alan) који је у ту сврху послат из Пентагона, а најновија информација је да је овај амерички високи официр рањен у региону Славјанска.
Ренди Ки Алан (Randy Кее Alan)

Ренди Ки Алан (Randy Кее Alan)

У околини Славјанска је погођено возило у којима је било неколико америчких официра, а међу њима је био и овај генерал који је рањен. Ово возило је погођено од стране обавештајно-диверзантске групе проруских снага, а иначе у тој области нема већих проруских снага. Недавно су из Америке у Украјину стигли војни експерти са циљем да помогну украјинској армији и влади у борби против тероризма, а то се десило после састанка украјинског државног врха са америчким амбасадором у Кијеву, Џефри Пајетом.
Прочитајте још:ДОЊЕЦК: Троје погинулих, гранатирана и школаПРЕДАЈА: Украјинци прешли у Русију са подигнутом белом заставом!ПРЕОКРЕТ: Снаге Новорусије у Доњецку прешле у контранапад!
Ренди Ки је високи званичник америчке војске. Начелник за политику, стратешко управљање и сарадњу на континенту Европе при армији САД-а. Он је из Пентагона послат у Кијев да руководи војним операцијама украјинске армије. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА