Најновије

(ФОТО) Рамбо Амадеус пронашао Ајфелову кулу код Велике Плане!

ВЕЛИКА ПЛАНА - Рамбо Амадеус је један од најоригиналнијих музичара на нашим просторима, а њехог хумор и сарказам можемо да пронађемо, не само у његовим песмама, већ и на друштвеним мрежама.
Ајфел у Плани (Фејсбук)

Ајфел у Плани (Фејсбук)

Како је он веома активан на фејсбуку, фанови су редовно обавештени о његовим наступима, али и о томе шта ради и где је све био. Тако смо листајући његове фотографије, наишли на веома упечатљиву слику која доказује колико су Срби маштовити и практични. Наиме, ради се о фотки на којој се види да у једном сеоском дворишту постоји реплика Ајфелове куле, који је утолико бољи од оног у Паризу јер, поред украсне, има и практичну сврху.
Прочитајте још:

САД ДЕФИНИТИВНО: Збогом Станија!

(ФОТО+ВИДЕО) Ево зашто је Ана номиновала баш Швајнштајгера за Ледени изазов!

- Дарко Бјековић - Сликано је у околини Велике Плане. Како искористити Ајфелов торањ за сушење веша и саксије. Испод торња - шпорет смедеревац... - објашњење је које је Рамбо дао уз приложену фотографију која има око 250 коментара и више од 700 лајкова. Људи су углавном забезекнути, изненађени, али и одушевљени идејом власника овог торња, па је могуће да ћемо убудуће моћи да видимо још сличних "практичних" креација по двориштима широм Србије. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА