Најновије

Хон Конг није више најскупљи град на свету, сада је то...

Први пут у последњих пет година Лондон je успео да победи Хонг Конг на листи најскупљих градова на свету, према подацима Агенције за некретнине Савилс. Топ пет такође укључује Њујорк, Париз и Токио. Москва  је на седмом месту између Сингапура и Сиднеја.
Најскупљи Лондон (Фото: ds-lands.com)

Најскупљи Лондон (Фото: ds-lands.com)

Од 9 до 12 места налазе се  Дубаи, Шангај, Рио де Жанеиро и Мумбаи. Савилс оцена се заснива на трошкове закупа и поседовања стамбених и комерцијалних некретнина. То не укључује цену хране, превоза и других производа и услуга. Поред тога, трошкови приказани су у америчким доларима, тако да je рејтинг под утицајем промене девизног курса. Годишњи трошкови за запослене који живе и раде у Лондону од 2008 порастао је за скоро 40 посто на  120. 568 долара. Рејтинг може да се посматра са две стране, рекла је Јоланда Барнс, директор Глобал Агенције Савилс.
Прочитајте још: Језиво упозорење стручњака: До 20. јануара 2015. 1,4 милиона људи ће оболети од смртоносног вируса!(ВИДЕО) Да ли тајни снимак ФБИ потврђује библијско пророчанство о Нефилимима?
- Са становишта инвеститора, то значи значајно повећање профита, али из угла особе која жели да постане власник имовине, британски капитал постаје мање атрактиван - каже она. Извор: Правда.ру

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА