Најновије

(ВИДЕО) БИВШИ АГЕНТ ЦИА ТВРДИ: Авиони никад нису ударили у "Куле близнакиње"!

ВАШИНГТОН - Нову теорију о томе да терористички напад 11. септембра 2001. године није изведен отетим авионима изнео је бивши амерички пилот Џон Лир (65). Његове речи имају додатну тежину пошто је он бивши службеник ЦИА, за чије потребе је летео шииром света!
Призор када је згрда почела да се урушава као кула од карата (принтскрин Јутјуб)

Призор када је згрда почела да се урушава као кула од карата (принтскрин Јутјуб)

Путничким авионима није било могуће извести терористички напад на Куле близнакиње у Њујорку 11. септембра 2001. године, тврди бивши пилот Џон Лир (65). Он је навео више чињеница којима потврђује своју тезу. Пилот, који у каријери има више од 19.000 сати лета на више од 160 различитих авиона, каже да је физички немогуће да авиони типа Боинг том брзином коју су ударили у Куле близнакиње лете на тој висини. - Због густине ваздуха на 300 метара од земље, авион не може да лети брзином од 870 километара на сат. Такође, у случају удара у зграду, неки делови авиона би се распали приликом судара са челичном конструкцијом, каже Лир и додаје да би неки делови и поред судара остали готово цели. - Мотори авиона би после удара у конструкцију, и поред ударца, ипак задржали свој основни облик, наводи овај пензионисани пилот.
Прочитајте још:

EУ: Протест Русиjи због европске посланице која је враћена са границе!

Јацењук поручује Путину: Mожете победити ратујући против армије али не можете победити украјински народ

У мору комичних теоретичара завере, његове речи ипак имају донекле тежину пошто је он једини пилот који је икад добио сертификат Федералне авио-администрације, а посебну тежину има и што је бивши службеник ЦИА, пошто је летео широм света за ту обавештајну агенцију. Он је оповргао и званичне извештаје према којима су авионима управљали отмичари. - Неискусни пилоти не могу да управљају таквим типовима авиона. То је једноставно немогуће, тврди Леар. Иначе, његове тврдње нису једине теорије о могућој завери америчке владе. Подсетимо на само један од видео-снимака објављених на Јутјубу који показује да је напад 11. септембра монтиран. Извор: Бошњак-кс.цом

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА