Најновије

Шта власник Фејсбука очекује од нас у 2015. години

Недавно ме је неко питао који ће бити мој изазов за наредну годину, а ја сам одговорио да желим овог пута да од других добијем нову идеју, рекао је Марк Закерберг.
Фејсбук (фото: Resumebear.com)

Фејсбук (фото: Resumebear.com)

Оснивач Фејсбука Марк Закерберг позвао је у среду кориснике ове друштвене мреже да му помогну у проналажењу нове идеје за изазов који би спровео у дело 2015. године. "Сваке године прихватам нови изазов како бих проширио своје видике и научио нешто ново о свету мимо мог посла у Фејсбуку", написао је Закерберг на свом Фејсбук налогу. Ту је и листа претходно испуњених циљева као што је обавеза да научи мандарински језик, да сваког дана упозна нову особу која не ради на Фејсу, да дневно напише по једну захвалницу неком ко је свет учинио бољим, да постане вегетаријанац или да једе месо само од животиња које је сам убио, те да свакодневно носи кравату. "Недавно ме је неко питао који ће бити мој изазов за наредну годину, а ја сам одговорио да желим овог пута да од других добијем нову идеју", казао је млади амерички предузетник.
Прочитајте још:Путин: Да се ‘замрзне’ цена вотке!
Неколико корисника популарне друштвене мреже се већ одазвало на његов позив, а један од предлога је гласио "Спреман да једеш пацове и мачке које ћеш сам убити?". Извесна Синтија му је предложила да сваког месеца прочита по једну нову књигу, а Едерлин да научи да свира неки инструмент. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА