Најновије

Хакери "објавили рат" Додику

БиХ - Група хакера из БиХ најавила је да ће од петка увече напасти све интернет странице које имају везе са председником Републике Српске и председником СНСД-а Милорадом Додиком, као и премијерком Републике Српске Жељком Цвијановић.
Хакер (Фото: Flickr)

Хакер (Фото: Flickr)

Хакери су објавили рат због, како кажу, притиска који су извршили на портал klix.ba почетком недеље. Прва на мети у петак увече биће интернет страница Владе Републике Српске, јавља новинска агенција Патриа. Један од хакера, који се представља под именом BosnianRoot, у разговору за Патриу рекао је да на овај начин желе "очитати лекцију Додику, и свим помоћницима његовог режима, која ће их подучити да више никада не смеју гушити слободу медија јер никада неће бити толико моћни да то ураде до краја". Овај "хакер" је изјавио да је свестан да начин на који ће се обрачунати са председником Српске није у складу са законом. "Али", додаје, "режим који гуши слободу медија не заслужује ништа боље него да му се одговори дрско", пише Патриа.
Прочитајте још:Додик отворено о НАТО-у, Русији, Европи, Евроазијској унији…Човек извршио самоубиство испред Додикове палатеСрбија тражи да се капетан Драган не изручи Хрватској
Извор: ТВ БН

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА