Најновије

(УЗНЕМИРАВАЈУЋИ ФОТО) Пас угинуо од хладноће јер је ланац био сувише кратак да уђе у кућицу

БЕОГРАД - Ових дана смо сведоци, веома ниских температура, које се одражавају на сва жива бића. Посебно су угрожени пси и мачке који се налазе на улици и који су напуштени.
Фото: Фесбук

Фото: Фесбук

Љубитељи животиња на све начине покушавају да  помогну напуштеним животињама. Они су аплеовали на све грађане да током леденог таласа, отворе улазе зграда, подруме, гараже, шупе и пусте животиње унутра. На улицама смо затекли много кућица од картона, најлона са ћебићима унутра, што је доказ да свако може дати свој допринос. Тачан број угинулих животња од последица смрзавања никада нећемо сазнати. Ипак један догађај узнемирио је Београђане и цео регион јер се ради о смрзавању пса који је имао власника. Док се многи боре да помогну свим напуштеним душама, један пас који има власника угинуо је везан на толико кратком ланцу да није могао да уђе у кућицу и сакрије се од зиме. На друштвеним мрежама раширио се апле да се на Вождовцу у близини биоскопа налази пас расе стафорд који је промрзао и везан. Неколико хуманих људи запутило се да помогне псу у пратњи ветеринара, али када су дошли било је касно, пас је угинуо. Ветеринар је очитао број чипа у коме се налазе сви подаци о власнику и поднео пријаву надлежним органима. Остаје нам да се надамо да се овакви случајеви неће понављати.
Прочитајте још: (ВИДЕО) Погледајте „КОБРА“ маневар руског авиона Сухој-35!Тегоба коју сви олако схватамо, а у ствари може указивати на тумор на мозгу
Извор: Правда/Марија Гојковић

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА