Најновије

Ово је 7 савета за срећу у браку

Почетак године је прави тренутак за доношење нових животних одлука и планова за наредних 365 дана. Међутим, у својим животним и пословним плановима не заборавите на своју бољу половину.
Савети за срећан брак Фото: Пакистан.Тв)

Савети за срећан брак Фото: Пакистан.Тв)

Свако ко се одлучи да стане на луди камен жели да има срећан брак. Ако и ви ту спадате, послушајте ових седам савета како да свој брачни живот учините бољим и срећнијим. Узмите довољно доброг за себе Веома је битно да обратите пажњу на оне ствари у животу које вас чине задовољним. Ако имате било какву наду да ћете створити мир, од великог значаја је да се фокусирате на оно што цените, што вас засмејава, чини срећним и што вам даје осећај да вам је драго што сте одабрали особу с којом живите. Дозирајте ваше притужбе Уколико не планирате да се у 2015. години разведете, боље је да не радите против себе. Разбацане ствари на радном столу, храна у кревету или супружник који не жели да призна да није управу, ствари су с којима ћете врло вероватно живети годинама. Спустите се на земљу Много несреће настаје због наших фантазија – “трава је зеленија него што јесте”, од идеализовања савршених супружника и брака. Размислите да ли уопште постоји неко савршен ко вас чека? Мислите ли да ће он/она прихатити ваше мане? Има много начина да волите и да будете вољени. Улазак у нове светове Што пре научите да толеришете и прихватите да ви и ваш партнер нисте исти, бићете срећнији. Размислите да ли је ваш пут прави? Гарантујемо да није. Сви имамо ствари које више волимо да радимо. Излазак из зоне комфора ће вас учини флексибилним и мање себичним, што су добре особине за нови заједнички почетак. Прошетајте дивљом страном Много ствари које нас могу учинити срећним су ван наше контроле: политика, временски услови, па и понашање нашег партнера. Морате да научите да прихватање није лак задатак. Док имамо избор шта желимо да радимо са собом, имамо нула могућности да мењамо или контролишемо било кога другог. Довољно је променити ствари у себи, а не трошити енергију и мењати друге. Можемо или да направимо проблем или да једноставно пустимо.
Прочитајте још:(ВИДЕО) Славољуб изгубио трон, ово је нова легенда Слагалице са минус 10 поена!
Смех Смејте се стварима које неће променити простор и поглед који имате. То је крајњи чин прихватања. Отворите руке Када је у питању срећа у браку, великодушност убија шкртост, зато руке доле. Учите да волите и прихватите особу с којом сте се венчали, он или она ће бити бољи када се фокусирате на леп однос који се заснива на давањима. Када ускратимо љубав и наклоност, наносимо штету свом супружнику и свом браку, али и себи. Великодушност је када кажете: “Знам да ниси савршен али ја те ионако волим”. Извор: Кликс, Телеграф.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА