Најновије

СКАНДАЛ: Нова председница Хрватске ударила на Србију, Војводина је за нас држава!

ЗАГРЕБ- Нови председник Хрватске, одмах након изборне победе направила је прави дипломатски гаф и у свом говору отцепила Војводину од Србије, а погледајте и којим је жаром она учинила то. 
Нова председница Хрватске (Фото: Википедије)

Нова председница Хрватске (Фото: Википедије)

Нова председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић и члан ХДЗ-а у свом првом “победничком” говору упутила је прве отровне стрелице Београду, јер је у свом обраћању отцепила Војводину од Србије! - Драги хрватски држављани, добро вече свима у величанственој ноћи у којој смо остварили победу за нашу вољену Хрватску. Кад сам кренула у ову битку, многи су ми говорили што ти то треба. Ја се не предајем и тако ћемо радити за Хрватску. Не дам да ми нико каже да Хрватска неће бити богата. Хрватска ће бити најразвијенија земља ЕУ и света. То вам обећавам – поручила је она. Према њеним речима, Хрватску чека посао “не сутра, већ вечерас”.
Прочитајте још:ПЛАН ДОСТОЈАН ЦИА: Овако је Шешељ запечатио европски пут СрбијеПрети распуштање српских општина
Она је у свом обраћању рекла следеће: - Борићу се за права мањина у Хрватској и тражити да она буду што већа, али ништа мање нећу тражити ни за Хрвате у Србији и Војводини и другим местима. Којим жаром је прва жена председник Хрватске изговарала ове речи погледајте овде (20:40 мин) Извор: Телеграф.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА