Најновије

САНДА К'О КОЛИНДА: Србија добија првог женског председника!?

БЕОГРАД - Санда Рашковић Ивић је освојила друго место у анкети портала "Ало" под називом „Изаберите председницу Србије“. Велики број читалаца "Ало" свој глас дао је новој председници ДСС-а и она је освојила 11 процента, односно 486 гласова, пренео је сајт Демократске странке Србије.
Санда Рашковић-Ивић (Фото: ЈуТјуб)

Санда Рашковић-Ивић (Фото: ЈуТјуб)

- Поласкана сам оволиком подршком грађана. Лекар сам и волим људе, они то осете и веома добро реагују на мене – рекла је за "Ало" Рашковићева када су јој саопштили резултате анкете. На питање да ли би се кандидовала за ту функцију, лидерка ДСС-а каже да је за то потребна храброст и да је „важно учествовати“. - Што да не! Док сам била докторка на селу, када би ми неко рекао да ћу се бавити политиком, не бих му веровала. Ситуација се променила и кандидовала сам се за председницу странке – каже она. Ако би се некада нашла на челу Србије, основни циљ би јој био очување територијалног интегритета, побољшање стандарда грађана и очување њиховог достојанства.
Прочитајте још:ОЕБС-у представљено америчко оружје заплењено на аеродрому у Доњецку
- Жене могу да допринесу развоју земље. Жена, када се нађе на челу било које институције, па и државе, на то гледа као на своју кућу, па самим тим и вођењу приступа са много пажње и нежности – закључује Рашковићева. Да ли ће се и Србија уврстити у ред земаља са женским председником попут Хрватске, видећемо кад дође тренутак за председничке изборе. Иначе, прво место у анкети портала "Ало" освојила је потпредседница Владе Србије, Зорана Михајловић, али се СНС није оглашавао тим поводом. Извор: Ало / Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА