Најновије

Гојковић: Иза медијских наслова о Вучићу и Николићу стоји неко моћнији

БEOГРAД - Председница Народне Скупштине Mаjа Гоjковић изjавила jе данас да jе Српска напредна Странка (СНС), после седнице Председништва и Главног одбора странке, изашла много jединствениjа и оценила да су пукотине коjе траже медиjи између председника и премиjера Србиjе, Tомислава Николића и Aлександра Вучића, злонамерне.
Маја Гојковић (Фото: ЈуТјуб)

Маја Гојковић (Фото: ЈуТјуб)

СНС jе послала поруку грађанима Србиjе да jе реч о странци коjа ужива наjвећи утицаj и поверење грађана а коjа jе посвећена раду и побољшању живота грађана, а не измишљеним сукобима унутар странке, коjи не постоjи, рекла jе Гоjковић телевизиjи Пинк. "Била сам изненађена jер сам присуствовала страначким састанцима и видела какве смо одлуке донели, а сутрадан видела информациjе у медиjима да су дељени картони. Нису дељени никакви картони. Mи смо одрасли и зрели људи коjи водимо државу и посвећени смо послу. Србиjи jе потребан рад, али очигледно неком смета снага, велика популарности и поверење коjе грађани имаjу у СНС, коjа нуди озбиљну политику", казала jе председница Парламента. Kоментаришући наводне сукобе председника Николића и премиjера Вучића, Гоjковићева jе рекла да председник и премиjер Србиjе заjедно доносе наjважниjе одлуке и разговараjу о свим наjвазниjим питањима разговараjу. "Пукотине коjе траже медиjи између њих двоjице су злонамерне, не мислим да то раде самостално, то ради неко много моћниjи и утицаjни коме смета да Србиjа буде економски и политички стабилна", истакла jе Гоjковић.
Прочитајте још:Француска, Белгија и Немачка постају буре барута!
На инсистирање да обелодани ко то чини, Гоковић jе рекла да су то таjкуни, људи коjи су имали привилегиjе и коjима jе стало да се у Србиjи ништа не промени. "Па погледаjте како се спроводе реформе, колико су министри озбиљниjи, а са друге стране имакли смо период када су људи на ко зна какав начин зарадили новац. Њима ниjе стало до тога да Србиjа буде пристоjна и добро уређена држава", рекла jе Гоjковић. Гоjковић jе нагласила да не постоjи никакав раздор у СНС и постоjи договор да ако њени чланови имаjу нешто jедни другима да замере "то чине у оквиру страначких органа како то раде пристоjне породице, jер jе Србиjа заслужила да се посвете раду". Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА