Најновије

Покренут поступак против Маје Николић због изјаве против гејева

БЕОГРАД- Више тужилаштво у Београду покренуло је истрагу против певачице Маје Николић због новодно хомофобичних изјава на ТВ Хепи.
Маја Николић (Фото: Јутјуб)

Маја Николић (Фото: Јутјуб)

Због изјаве на рачун ЛГБТ популације - "гејеве би требало држати у кавезима", певачица и водитељка се недавно нашла на мети критике, а сада је реаговало и Више тужилаштво, које је покренуло изјаву против певачице Маје Николић. "Тужилаштво је јуче формирало предмет и покренуло преткривични поступак. Прво ћемо затражити снимак са ТВ Хепи, а касније ћемо предузети све истражне радње које закон налаже. Ако има основа за кривичну одговорност, биће позвана и Маја Николић",речено је "Блицу" у београдском Вишем тужилаштву.
Прочитајте још:НИН-ова награда Филипу Давиду!Најужаренија тачка у Новорусији носи име по њему (ВИДЕО)
Певачица је у својој емисији "Опаснице" на телевизији Хепи рекла да би хомосексуалне особе требало “држати у кавезима” након чега је реаговало и Регулаторно тело за електронске медије РТЕМ (бивша РРА) које ће покренути поступак за изрицање мере ТВ “Хепи”. Маја Николић већ је пред судом одговарала због говора мржње, након увреда на рачун Јевреја у ријалитију Двор. Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА