Најновије

Порезници у београдским стриптиз клубовима

БEOГРAД - Директор Пореске управе Србиjе Mарко Mаринковић предводио jе и претходне ноћи групу порезника, београдске полициjе и припадника Безбедносно информативне агенциjе (БИA), како би контролисали пет наjпознатиjих престоничких стриптиз клубова, коjи су годинама раниjе радили неометано од стране државе.
Стриптиз (Фото: wndsorstar.com)

Стриптиз (Фото: wndsorstar.com)

Oвакви угоститељски обjекти су и петком иза поноћи слабо посећени. Девоjке коjе су запослене у овим клубовима, оскудно одевене, нису имале воље да коментаришу како се воде послови на таквим местима. "Даjемо фискалне рачуне, као и сви други", кратко су репортеру Танјуга рекле даме запослене у локалу у самом центру Београда, у коjем jе иначе, на карти пића понуђена и услуга приватног плеса, уз цену од 6.200 динара. Порезнике коjи су "чешљали" књиге и пословну документациjу, чувала jе интервентна екипа MУП-а Србиjе, док су се припадници БИA постарали за безбедност свих "контролора".
Прочитајте још:Телеком иде Немцима?
Занимљиво jе да jе у ноћашњоj акциjи непланирано и ухапшена jедан мушкарац, менаџер jедног од ових клубова, jер jе, како jе Танјугу речено, контролом докумената утврђено да се због раниjих прекршаjа налази на полициjскоj потерници. Порезници су током ноћашње контроле казали репортеру Танјуга да планираjу заjедничке акциjе и сарадњу државних органа и убудуће, а биће контролисани сви обjекти где процене да порески прекршаjи постоjе. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА