Најновије

ОБОРЕНА ЛЕТЕЛИЦА: Албански пилот управљао хеликоптером пуним хашиша

Хеликоптером препуним хашиша који је оборен на југу Шпаније је управљао албански пилот Сокољ Фека, саопштено је данас у Тирани. Министарство одбране саопштило је да је добило информацију од Министарства спољних послова Албаније о томе шта се догодило у Шпанији.
Фото: Твитер принтскрин

Фото: Твитер принтскрин

Хеликоптер су јуче у јужној шпанској провинцији Малага, у близини града Кортес де ла Фронтера, оборили припадници шпанске полиције, сумњајући да он превози дрогу. Портпарол шпанске полиције је јуче изјавио: У саопштењу албанског Министарства одбране се наводи да је Фека у служби албанске војске већ 18 година и да је 2009. стекао чин мајора. Фека се од 12. до 31. јануара налази на годишњем одмору, али није затражио дозволу да отпутује у иностранство, што је противно албанском закону о војном статусу, рекао је извор из Министарства, а пренела агенција АТА.
Прочитајте још:ИМАЈУ ЛИ ОНИ ДУШУ: Наоружали су децу и шаљу их у крвави рат да гину уместо њих! (ФОТО)Погледајте бруталан тренинг Ким Џонг Унових специјалаца (ФОТО, ВИДЕО)ЗАХАРЧЕНКО: Буди потпуно спреман за час када се нареди „Покрет“!
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА