Најновије

СКАНДАЛ: Јевреји након комеморације остали заробљени у Аушвицу

ПОЉСКА - Председник друштва римских Јевреја Рикардо Пацифици и његова ТВ екипа дуго ће памтити прославу 70. годишњице ослобођења злогласног логора Аушвица.
Аушвиц (Фото: Википедија)

Аушвиц (Фото: Википедија)

Годишњица је обележена у уторак, а након комеморације Рикардо и његова екипа остали су унутар логора и три и по сата су покушавали да изађу напоље. Температура је тог дана била -9°C и пошто нису нашли други начин, активирали су аларм тако да је полиција дошла по њих. Не би ли ионако апсурдна ситуација била још апсурднија, уместо да им помогну, пристигли полицајци су екипу несрећног Рикарда ухапсили, пише Дејли мејл. "Понашали су се према нама као према криминалцима. Полицајци су се само смењивали на нама", испричао је Фабио Перуђа који се нашао у том друштву. "Јевреји заробљени у Аушвицу... Не могу да вам објасним како сам се осећао", закључио је Перуђа.
Прочитајте још:Пољаци не желе Русе на прослави ослобођења АушвицаСДС напао Вулина: Срамота што Вулин иде у Аушвиц!Сагледавање ЕУ од споља је попут посматрања судара возова на успореном снимку, и то на станици
Извор: Вечерњи лист

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА