Најновије

Игор Мојсичук и борци "Азова" снимљени док пљачкају (ВИДЕО)

На Јутјубу се појавио видео у коме Игор Мојсичук,  депутат у Врховној Ради, један од лидера украјинске " радикалне партије " и један од комаданта батаљона "Азов" командује пљачкањем канцеларије непознате фирме у Кијеву. Догађај су снимиле сигурносне камере.
Мојсичук у акцији (Фото: Јутјуб принтскрин)

Мојсичук у акцији (Фото: Јутјуб принтскрин)

Док су борци батаљона "Азов" развали врата од канцеларије, у потрази за вредностима и техником, Мојсичук  је превртао по личним стварима непознатог радника фирме.Снимак показује како посланик вади из ормана кесе са одећом, особља које води канцеларију, пажљиво испитује садржај кесе и узима ствари. Избор је пао на плавој мајици. Мојсичук  је са њом обрисао лице, а затим понео са собом. Један од бораца батаљона " Азов" покушава да отвори флашу вина,да направи мали предах од пљачке и да попије мало кад му се већ указала прилика. У другој просторији његови саборци износе намештај. Поред тога, камера је снимила ванредни долазак полиције на место пљачке. Вероватно се  аларм пословне зграде упалио. Међутим, сви материјали из предмета мистериозно су нестали из полицијске архиве.
Прочитајте још:Заробљени Украјинци свог командиру поручују „кучко“ (ВИДЕО)Потврђено да Украјинци пуцају по својим војницима који беже из борби
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА