Најновије

Панарин: Енглеска - главни непријатељ Русије

МОСКВА - Један од најпризнатијих руских експерата за област информационог ратовања и геополитичке аналитике, др Игор Николајевич Панарин, на свом ФБ профилу је објавио сажет аналитички осврт са закључком да је "Енглеска главни непријатељ Русије".
Проф. др Игор Николајевич Панарин, координатор Аналитичке асоцијације ОДКБ (Фото: ФБ)

Проф. др Игор Николајевич Панарин, координатор Аналитичке асоцијације ОДКБ (Фото: ФБ)

"Први информациони рат против Русије је направљен од стране Британаца још у време руског цара Ивана Грозног. Они су отровали њега и његовог сина. Син шефа британске обавештајне службе, доктор Ди, отровао је првог цара из династије Романових. Британци су организовали и убиство императора Павла Првог 1801. године. Устанак "масона-децембараца" 1825. године такође су финансирали англиканци. И Херзен је спровео субверзивне активности против Русије уз помоћ новца Ротшилда. Државни преврат у фебруару 1917. године је извршен од стране масона, либерала и генерала издајника под руководством лондонских банкара и британске обавештајне службе МИ-6." - пише др Панарин.
Прочитајте још:Украјински командант Билецки: Украјина је на корак до капитулације
Панарин има неколико изванредних књига на тему информационог ратовања, а познат је и као један од најистакнутијих идеолога концепта Евроазијске Уније. Панарин је координатор Аналитичке асоцијације ОДКБ и један је од аутентичних представника савремене руске интелектуалне елите. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА