Најновије

Шта је Саша Ђорђевић рекао о навијачима Звезде и Партизана после меча са Албом

БЕОГРАД - Александар Ђорђевић, селектор Србије, у друштву помоћника Јовице Антонића, гледао је евролигашки меч Црвена звезда – Алба, али конкретне утиске није хтео да износи у јавности.
Александар Саша Ђорђевић (фото: ФИБА)

Александар Саша Ђорђевић (фото: ФИБА)

Међутим, оно што је Александар Ђорђевић рекао проистекло је из оног што је видео на паркету, али и гледалишту Пионира. "Кошарка је феномен у Србији. Због љубави људи према њој, државном тиму, вечитим ривалима, начину на који се навија, интересовању медија. Кад је тако, то мора да се гаји и унапређује", рекао је „Сале национале”. О навијачима: "Навијачи наша два најбоља клуба пуне дворане без обзира да ли су утакмице Евролиге или Јадранске и о томе се прича широм Европе. То је велика вредност која мора да се боље искористи", рекао је селектор репрезентације Србије. Затим се осврнуо на играче: "Занимају ме дуели, како се понашају играчи у њима. За такву модерну кошарку неопходна је храброст, снага, срце, игра у контакту, телом".
Прочитајте још:Сале Ђорђевић: Остајем лојалан Србији!Звезда забележила прву победу у Топ 16, овације за тренера Албе(ВИДЕО) Навијачи Звезде извиждали химну Евролиге
Извор: Спортски журнал

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА