Најновије

ОТКРИВАМО: Маја Гојковић уводи поново Шешељa у Скупштину Србије

Лидер Српске радикане странке Војислав Шешељ објавио је на свом Твитер налогу да му је лично председник Скупштине Србије и функционер СНС Маја Гојковић потписала трајну посланичку легитмацију. 
Фото: Јутјуб

Фото: Јутјуб

- Јуче ми је Маја Гојковић издала и потписала трајну посланичку легитимацију, али је то неће спасити од затвора због афере АТП Војводине - написао је Шешељ на Твитеру. Како "Правда" сазнаје, Шешељ је заиста добио трајну посланичку легитимацију на коју имају право сви бивши посланици. - Шешељ има право, као и сви остали посланици, на трајну посланичку легитимацију која му омогућава да уђи у зграду Парламента кад год пожели, да користи библиотеку, ресторан, захтева документа на увид и све друго што та легитимација доноси. Шешељ је по повратку из Хага затражио да му се лигитимација изда и јуче му је предата- објаснио је за "Правду" један од функционера СРС. Саговорник "Правде" је објаснио да председник Скупштине потписује легитимације па је тако Маја Гојковић морала да потпише легитимацију свом бившем страначком лидеру. Oн није открио када ће Шешељ, по први пут од доласка из Хага, крочити у Парламент.
Прочитајте још: НИКОЛИЋ: Уколико кренемо даље од Бриселског споразума саучествуjемо у успостављању независности KосоваПајтић у Европском парламенту: Влада Србије је неспособна!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА