Најновије

Филип Филиповић најбољи ватерполиста Европе!

БЕОГРАД - Ватерполо репрезентативац Србије Филип Филиповић проглашен је за најбољег играча Европе у анкети магазина Европске пливачке федерације (ЛЕН).
Најбољи: Филип Филиповић (Принтскрин; Јутјуб)

Најбољи: Филип Филиповић (Принтскрин; Јутјуб)

У анкети у којој су учествовали представници свих ватерполо федерација Европе, чланови бироа, комисија и медија, Филиповић је са 56 одсто гласова проглашен за најбољег на континенту. На другом месту је Гојко Пјетловић са 22 одсто, потом су Мађари Данијел Варга и Денеш, док је Мандић пети са 3,5 одсто гласова. Филиповић је новембра 2014. године проглашен за најбољег играча света. Он је са репрезентацијом Србије освојио четири златне, сребрну и бронзану медаљу на Европском првенству, златну и сребрну медаљу на Светском првенству, као и злато и бронзу на Медитеранским играма.
Прочитајте још:

НАПАДНУТ МИША ТУМБАС: Хулигани га претукли и гађали петардама

Освојио је и осам златних и једну бронзану медаљу у Светској лиги, две златне медаље на Светском купу и две бронзане медаље на Олимпијским играма. У анкети магазина ЛЕН 2009. године Филиповић је такође проглашен за најбољег играча Европе. Био је најбољи стрелац Светског првенства у Риму 2009. године, а у Шангају две године касније најбољи играч. Филиповић је био члан "идеалног тима" Олимпијских игара у Лондону 2012. године. Извор: Курир  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА