Најновије

Скандал у скупштини Србије завршен избацивањем са седнице

БЕОГРАД - Председнику Одбора за финансије Скупштине Верољубу Арсићу није се јуче допао политички говор грађанског надзорника за јавне набавке Драгана Добрашиновића, те му је одузео реч и избацио га са седнице!
Скупштина Србије (фото ЈуТјуб принтскрин)

Скупштина Србије (фото ЈуТјуб принтскрин)

Арсић је то урадио јер је, како тврди, Добрашиновић на седници износио политичке ставове, а не стручни извештај о поступку јавне набавке за изградњу железничке станице Прокоп. Председник Одбора, иначе посланик СНС, најпре је одузео реч Добрашиновићу, а потом позвао обезбеђење да га удаљи са седнице, наводећи да на седницама скупштинских одбора политичке ставове могу да износе само народни посланици. - Рекао сам само оно што пише и у извештају Коалиције за надзор јавних финансија. Арсић је рекао да не могу да причам о политици, већ да је то стручна расправа. Питао сам га шта је он по образовању, ако већ стручно расправљамо, и Арсић је позвао обезбеђење - испричао је Добрашиновић, док Арсић тврди: - Почео да износи политичке ставове. Замолио сам га да се врати на тему, али он је наставио.
Прочитајте још:Обраћање поједине Светогорске братије војсци народне одбранеВУЧИЋ: Изненађен сам Ганићевим одликовањем, али нећу рећи ништа против Босанаца и Хрвата!
Иначе, у званичној биографији Верољуба Арсића пише да је „приватни предузетник“. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА