Најновије

ЕКСКЛУЗИВНО: Формирање француско-српске бригаде у Новорусији!

НОВОРУСИЈА - У Новорусији је у току формирање француско-српске бригаде, која за свој мотив има пријатељство српског и француског народа у периоду Првог и Другог светског рата, изјавио је за Правду прекаљени ратник Никола Перовић, који се као добровољац од јуна налази у Новорусији, а  који је у периоду војне службе у Авганистану више пута одликован у француским специјалним јединицама.
Формирање француско-српске јединице (Фото: Никола Перовић)

Формирање француско-српске јединице (Фото: Никола Перовић)

Нову јединицу ће сачињавати добровољци из Француске и Србије, а  ова француско-српска бригада за свој мотив има пријатељство српског француског народа у периоду Првог и Другог светског рата.
Прочитајте још:Србин одликован у специјалним јединицама, обучава про-руске војнике у Украјини!(ЕКСКЛУЗИВНО) Никола Перовић за Правду из Доњецка: Боримо се против америчког империјализма!
- За нас је важно стварање ове бригаде. Французи и Срби су у прошлости били велики пријатељи, и борили се за исте идеје, таква веза треба да постоји и данас јер искрени Французи воле Србију и наше људе.  Ја који сам рођен у Француској знам да је важно да се то врати - каже Перовић - Ми ћемо се борити заједно против НАТО-а и за слободу Новорусије, очекујемо долазак 20 Француза и 10 Срба, ово ће бити историјска бригада - открива Никола Перовић за Правду. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА