Најновије

Кад би данас били избори - председник Србије би био...!?

БEOГРAД - Aктуелни председник Србиjе Tомислав Николић добио би убедљиво наjвећи броj гласова када би данас били одржани председнички избори и за њега би гласало 28 одсто бирача, показало jе истраживање агенциjе Mедиjум галуп.
Томислав Николић (Фото: ЈуТјуб)

Томислав Николић (Фото: ЈуТјуб)

Према том истраживању, другопласирани jе Ивица Дачић, лидер СПС-а, са подршком од десет одсто, преноси лист Политика. Резултати истраживања се, када jе реч о реjтинзима политичких странака, поклапаjу са подацима коjи су раниjе бележени, пише Политика и наводи да jе подршка Српскоj напредноj странци 48,7 одсто међу опредељеним бирачима, док jе у целокупном узорку испитаника таj проценат подршке СНС-у нешто нижи и износи 38,3 одсто. За Социjалистичку партиjу Србиjе међу опредељеним гласачима jе њих 6,4 одсто а међу свим испитаницима социjалисти су на ивици цензуса и добили би пет одсто гласова, показало jе истраживање.
Прочитајте још:ОПАЧИЋЕ ЛИКВИДИРАО ПРОФЕСИОНАЛАЦ: 10 метака у Ненада, Јасмини један у чело
Kако кажу у Mедиjум галупу, коалициjа СПС-ПУПС-JС добила би 8,5 одсто гласова. Oстатак гласова, како се наводи, расипа се на 13 партиjа од коjих ниjедна не би прешла цензус, а међу њима су Социjалдемократска странка, Српска радикална странка, Демократска странка, Двери, Нова Србиjа, и Либерално-демократска партиjа. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА