Најновије

Украјински схи-архимандрит Јона пророковао о рату у Украјини и руском цару

УКРАЈИНА - При Светоуспењском манастиру у Одеси, живео је у народу дубоко још за живота поштован као свет човек, схи-архимандрит, отац Јона.
Схи-архимандрит Јона (Фото: Ридус)

Схи-архимандрит Јона (Фото: Ридус)

Он се упокојио у децембру 2012. године, а интересантно је његово пророчанство које се обистинило. Он је рекао монасима и народу у манастиру да ће годину дана после његове смрти бити један "крвави рат". На питање да ли ће заратити Русија и Америка, он је негативно одговорио и истакао да ће то бити једна земља мања од Русије. - Старче, да ли ће Америка напасти Русију? - Неће. - Да ли ће Русија напасти Америку? - Не. Рат ће избити у земљи која је мања од Русије, а то ће се десити годину дана после моје смрти. Трајаће две године рат, а затим ће доћи до владавине руског цара. Старац Јона је прорекао да ће прва година бити крвава, друга гладна, а трећа победничка.
Прочитајте још:ОВО СЕ ЗОВЕ МОЋ: Последња достигнућа руске армије (ВИДЕО)
"Не брините. Љубав све превасходи, љубав све побеђује." - биле су речи старца Јоне којима је закључио причу о овом свом пророчанству. Старац Јона је говорио такође: "Нема одвојених Украјине и Русије - постоји само једна Света Русија." Старац Јона је напустио свет 18. децембра 2012. године, а годину дана после тога се десио Евромајдан и избијање рата у Украјини. У народу је био поштован као велики духовник, праведник и свет човек, па се велики број људи окупљао око њега, долазио по савете, на исповест и духовну поуку и руковођење. Народ у Украјини и Русији верује да је старац Јона пророковао о рату у Украјини и верују у његове пророчке речи. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА