Најновије

Бабић "испрескакао" Стефановића

БEOГРAД - Шеф посланичке групе Српске напредне странке (СНС) Зоран Бабић позвао jе данас шефа посланичког клуба ДС Борка Стефановића да одговори на неколико питања, међу коjима су - како му одједном сметаjу приватизациjе, однос банака према грађанима и организациjа Kопаоник бизнис форума.
Бабић (Фото: ЈуТјуб)

Бабић (Фото: ЈуТјуб)

Бабић jе, реагуjући на Стефановићеву изjаву да држава мора да се бави проблемом грађана коjи остаjу без крова над главом, jер не могу да врате кредите, а не да организуjе српски Давос, упитао Стефановића зашто му сада смета то окупљање, а ниjе му сметало када jе ДС учествовала у организациjи. “Tо су опасне тенденциjе и опасна политика, коjе су у низу оних позивања на украjински и босански сценарио, а сада jе ту позивање на линч привредника у Србиjи”, рекао jе Бабић. Oн jе Стефановићу поставио и питање, зашто ниjе дигао глас против банака у Србиjи онда, када су он и његова странака “на часну реч” добиjали кредите у Развоjноj банци Воjводине. Mеђу Бабићевим питањима за шефа демократа у парламенту, било jе и зашто му 2015.године сметаjу приватизациjе, коjе су, како jе рекао, он и ДС на “криминалан и пљачкашки начин радили до 2012.” “Зашто му сада сметаjу, а не у оном тренутку када су он и његове колеге из његове ДС тако нешто чинили, остављаjуjући људе у Србиjи без посла. Зашто му ниjе сметало 2003.године када jе Mирославу Mишковићу само jедним уговором дато земљиште на Новом Београду услед чега jе држава била оштећена за преко пет милиона евра”, упитао jе Бабић.
Прочитајте још:ДСС: Питања за Владу о продаји ЈАТ-а
Раниjе данас, Стефановић jе одговараjући на питање новинара да ли влада треба да отпише дуг наjсиромашниjим грађанима одговорио да jе то део онога за шта се он лично залаже и додао да ће “ако се то не уради грађани мигрирати или буквално напустити оваj свет”. Поручио jе властима и да треба да се више баве грађанима коjи остаjу без крова над главом због неисплаћених кредита него организациjом српског Давоса. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА