Најновије

Зорана Михаjловић прва на листи за смену

БЕОГРАД- Зорана Михајловић се поново налази на танком леду код премијера Александра Вучића и њено име је на самом врху списка оних којима се смеши смена у оквиру реконструкције Владе Србије у априлу, пише „Блиц“.
Зорана Михајловић (Фото: Јутјуб)

Зорана Михајловић (Фото: Јутјуб)

Након више пацки које је потпредседница Владе и министарка грађевинарства, инфраструктуре и саобраћаја добијала од премијера претходних месеци, сада је стигао и нови повод за Вучићево незадовољство. Наиме, она се прошле недеље нимало није „одушевила“ моделом „деливери јунита“, патентом бившег британског премијера Тонија Блера, који је у Београду српским министрима одржао предавање. - Овај модел подразумева увођење јединица за инфраструктуру, приватизацију, директне стране инвестиције, државну управу и пољопривреду. Реч је о тимовима стручњака који надгледају рад на одређеним пројектима и повезују сва министарства и институције које су ангажоване на њима. Михајловићева се у разговору са Блером фактички успротивила овој идеји - каже извор „Блица“ близак Влади. Вучића је посебно наљутило то што се Михајловићева прилично потрудила да „објасни“ Блеру да је бесмислена идеја да сваки министар треба на крају радног дана да напише извештај о учинку.
Прочитајте још:Кад би данас били избори – председник Србије би био…!?
- Премијер сматра да су савети које је Тони Блер упутио министрима корисни и да могу обезбедити већу ефикасност, посебно почев од оног да се не баве свим и свачим и причају бајке, већ поставе јасна три циља која ће за време свог мандата остварити. Зато ће и приликом планирања реконструкције Владе премерити и видети да одстрани из тима оне који не могу да прате тај темпо рада или покушавају да се извуку уз разне алибије - објашњава наш извор. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА