Најновије

Бела кућа у паници, дошло до непознате детонације!

ВАШИНГТОН - Америчка Тајна служба затворила је данас приступ Белој кући након што се у околини зачула јака детонација док су репортери на травњаку испред резиденције америчког председника чекали његов полазак хеликоптером на прославу у граду Селма, у Алабами.
Бела Кућа (Фото: 2il.org)

Бела Кућа (Фото: 2il.org)

Узрок експлозије је остао нејасан, преноси АФП. Јединица К9 Тајне службе прегледала је једно возило на углу 16. авеније и Авеније Устава, која се граничи с јужним травњаком Беле куће, саопштио је портпарол те службе Брајан Лири имејлом. У међувремену је вашингтонска Ватрогасна служба пријавила како се на 15. Северозападној улици (источно од Беле куће) запалио покретни киоск за продају хране и како је та ватра угашена. Безбедносно особље оградило је приступ са севера Белој кући - од стране парка Лафајет.
Прочитајте још: Басурин: Армија ДНР повукла тешко наоружање, али Украјина није!Командант Гиви: Припаднике мисије ОЕБС смо спасили чудом!
Новинари који су се окупили на јужном травњаку да би испратили председника Обаму и његову супругу на обележавање 50. годишњице историјског марша у Селми, Алабама, су након детонације премештени у собу за брифинге, а улази у Белу кућу су закључани. Уместо хеликоптером, Обама, његова жена Мишел, ћерке Малија и Саша, као и председникова ташта Мериен Робинсон, су напустили Белу кућу у колони аутомобила, да би потом авионом ваздухопловних снага САД отпутовали за Алабаму. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА