Најновије

Потрошио десетине хиљада фунти - спавао са преко 900 ескорт девојака!

БИРМИНГЕМ - Момак под надимком Рандип испричао је за британски Телеграф на који начин је постао овисник о сексу, као и да га је тај поремећај коштао преко најмање 45 хиљада фунти.
(Не)одољиво! (Фото: ЈуТјуб)

(Не)одољиво! (Фото: ЈуТјуб)

Он каже да је прво почео да се навикава на гледање порно филмова, али да је онда убрзо кренуо у потрагу за начином да доживи оно што је гледао. "Тако сам наравно почео редовно да изнајмљујем проститутке, односно, ескорт девојке." - прича Рандип за британски Телеграф. "Ни сам не знам колико новца сам потрошио, али кад саберем све мислим да је то најмање 45 хиљада фунти." - каже Рандип. "Спавао сам са преко 900 девојака, па да сам свакој платио свега по 50 фунти, рачуница је јасна." - објашњава овај момак и признаје да је болестан.
Прочитајте још:СЕКС КОЈИ МОРАТЕ ПРОБАТИ: Кинеска деветка!(ВИДЕО) Кад сила закона отвара врата!ОНЕ ВОЛЕ ПУТИНА: Вреле Рускиње перу аутомобиле за љубав Путина (ВИДЕО)
"Моја болест је зависност од секса." - каже Рандип за британски лист. "Прву ескорт девојку сам платио 80 фунти за секс од пола сата. Нашли смо се у хотелу. Сећам се да сам био невероватно узбуђен због свега тога." - прича Рандип. Он истиче да је у потрази за начином да се излечи, јер га је његова непрестана жеља за сексом практично излудела и свестан је да не води нормалан живот. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА